Şırnak Haber

   

Anasayfa   I   İletişim   I   Şikayet Dilek   I   Açılış sayfası yap   I    Sık kullanılanlara ekle  

   

 TOKİLERİN KURA ÇEKİM TARİHİ BELİRLENMELI ARTIK     MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...    MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.    MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...    MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.    “TEFECİLER VE TEFE TÜFE ÜZERİNE…!”EDİ BESE…!    FİNAL FARKI...  

 
   
 
        Güneydoğu
        Türkiye
        Dünya
        Politika
        Ekonomi
        Eğitim
        Spor
        Sağlık
        Bilim Teknoloji

 

 

        Çok Okunalar

  TOKİLERİN KURA ÇEKİM TARİHİ BELİRLENMELI ARTIK

  MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.

  MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...

  MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...

  MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.

 

 

DTP SEÇİM BÜROLARI AÇMAYA DEVAM EDİYOR

 

11.3.2009 16:36:01

Dün Sabah Saatlerinde DTP Şırnak İl Binası Önünde Toplanan Yüzlerce DTP’li Kumçatı Beldesin De Açılışı Yapılan Seçim Bürosunun Şölenine Katıldı. Burada Yüzlerce DTP’li Tarafından Karşılanan DTP Şırnak Belediye Başkan Adayı Ramazan Uysal, DTP İl Başkanı Halil İrmez Ve DTP’liler Sevgi Gösterileri İle Açılışı Yaptı.

 

 

 G.ŞIRNAKHABER- Şırnak’ta her geçen gün artan seçim heyecanı artık beldelere de taşındı. Seçimlere 18 gün gibi kısa bir süre kala partiler çalışmalarına tüm hız ile devam ediyor. Seçim çalışmalarına son sürat devam eden Demokratik Toplum Partisi (DTP) dün öğle saatlerinde uzun bir konvoy eşliğinde Kumçatı beldesine çıkarma yaptı.  DTP’liler burada bir seçim bürosu açarak yarışı iyice kızıştırdılar. Yapılan açılış törenine Şırnak Belediye Başkan Adayı Ramazan UYSAL, DTP Şırnak İl Başkanı Halil İRMEZ, DTP parlamento üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. Seçim bürosunun açılışından önce bir konuşma yapan DTP İl Başkanı İRMEZ, bundan önceki yerel ve genel seçimlerde diğer partiler nasıl tek tek yok olmuşsa AK Partinin de sonu öyle olacaktı dedi. İrmez,  toplanan kalabalığa seslenerek; “Oy namustur bizler bu topraklarda namusun para veya başka bir şey karşılığında satıldığını görmedik. Bundan sonra da görmeyeceğiz” diyerek yapılan ve yapılacak olan yardımları kabul etmemelerini istedi.” Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın 2005 yılında Kürt sorunu benim sorunum dediğini topluluğa hatırlatan İRMEZ konuşmasına şu şekilde devam etti; “Başbakan Kürt sorunu benim sorunumdur diyor ama Hakkari de “ ya sev ya terk et” ifadesi kullanarak bölünmenin zeminini hazırlıyor. Buda yetmezmiş gibi, çocuklarımızın kollarını orta yerde herkesin önünde kırıyorlar. Oda yetmezmiş gibi 12 yaşında ki çocuğa 13 kurşun sıkıyorlar. Nerde kaldı senin sorunun nerde senin Kürt sorunu anlayışın.” dedi  İrmez’in konuşmaları, Oylar Namustur Namus Satılmaz sloganları ile kesildi. DTP Şırnak Belediye Başkanı Ramazan Uysal, DTP parlamento üyelerinin seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdikten sonra program sona erdi. 

 

 

        

Bu habere 1 adet yorum yapıldı.

   Diğer Başlıklar

  DTP'li Kışanak neler söyledi? 11.11.2009 11:57:30
  Bülent Arınç'ı utandıran anlar 11.11.2009 11:38:09
  DTP ŞIRNAK MİLLETVEKİLİ HASİP KAPLAN; “ALNIMIZ AÇIK” 21.7.2009 12:49:42
  DTP'Lİ BAŞKANLAR RANDEVU TALEBİNİ DEĞERLENDİRDİ 10.7.2009 13:30:00
  DTP İL BAŞKANLIĞINA SELİM BAYAR SEÇİLDİ 29.6.2009 10:05:57

        Yorumlanan Haberler

 

        Şırnak'ta Hava Durumu

ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU  ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU  ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU

 

        Yararlı Linkler

T.C.Kimlik Numarası

Emekli Sandığı İşlemleri

Vergi Kimlik No.

SSK İşlemleri

BAĞKUR İşlemleri

Resmi Gazete

 

        Site İçi Arama

 

        Ziyaretçi Sayımız

2337960

 

 
 
 
 

 

Gelişen Şırnak Haber

Adres: Atatürk Mah. Bayındırlık Eski Binası Tel-Faks :+90 486 216 58 88 Merkez / ŞIRNAK - Türkiye
© Copyright Şırnak Haber 2004 Tasarım:Faruk GÜNEŞ

Şırnak Haber